5. jun, 2016

Jag och min familj är tokig i vilda djur.

Hej allasammans här kommer Zoo Bloggen det är en blogg om hur vi vill vara och hur vi inte vill vara. Här är ordet liksom fritt.

Jag får ofta frågan om varför jag heter ZitaZoo framför allt Zoo. Det är en lång historia som med tiden kommer att berättas. Idag tar vi den korta versionen.

Har du tänkt på att djur har olika egenskaper och alla har dom olika kvalitéer. Att studera djuren kan ge oss alla en god väg i hur vi själva vill vara!

Zoo är om det sköts rätt en bra väg att lära människor om djuren och att bevara dom djur som är hotade av många gånger människan, alltså utrotningshotade.

Zita kallades jag av människor jag umgicks med i tonåren och har i vuxen ålder lagt till det i mina namn. Zoo har blivit ett alias från början omedvetet för att jag älskade att gå på Skansen och strosa sen med åren har jag insätt att jag använt djurens egenskaper för att bli det jag vill och där med utformat ett problemlösningstekniker med djurens egenskaper i grunden.

Djur och natur skall vi vara rädda om. Det är en del av jordens skönhet, nödvändighet och lärdomen från dessa är lika stora som lärdomen från dom fyra elementen, eld, vind, vatten och luft.

Att lära sig om egenskaper från olika saker är något man kan ha god nytta av i sitt dagliga liv.

Tex hur gör djur som blir stressade och hur gör djur som aldrig blir stressade. Där har du en fråga som kanske om du är villig att öppna ditt sinne kan hitta svar på.

Nog för denna gång tills vi ses nästa gång så kan jag berätta att jag kommer med en lösning på stressfrågan en dag när jag kommit på mitt svar. För hur vi än vrider och vänder på saker och ting så ser vi alla olika saker på olika ting.

Så mitt svar kan ditt bli något helt annat!

Kram vart du än må vara /ZitaZoo