14. jun, 2016

Alla kan - STORA DRÖMMAR med en kick i häcken

Ibland behöver man en spark i baken så man kommer igång! Så hände i lördags och jag fick äran att besöka Mega Speaker Stockholm och se två underbara talare prata om mitt stora intresse i livet!

Först ut va Dana Van Hoose och efter honom va det dags för JT Foxx. Dessa båda är två underbara talare som står för att man säjer det som behövs säjas och man hymlar inte. Dock har jag många gånger varit med på Live webinars där dom båda har varit betydligt mer frispråkiga än dom va igår!

Dock har jag en god ide på att dom tonat ner sig pga av Svenskarnas rädslor får Thinking BIG och att vi av någon som jag inte förstår anledning skall alla svenskar vara så LAGOM!!!

Vet du LAGOM är inte bäst det är SÄMST!

Thinking BIG är BÄST. För om du tänker efter så inser du att du är det som rockar och dina drömmar är det som BORDE få mest framträdande i alla lägen!!!

Alla Kan! Det är ju mitt mantra och det är en del av att alla borde få sin egen tillåtelse att göra det dom vill och drömmer om.

Att sikta högt är ju en del av människans natur och varför är då vi Svenskar bara värda LAGOM och inte BIG STORT osv.

Jag tycker alla är värda det absolut största och bästa man kan komma på. Sen har vi alla självklart en god ide om vad det är!

Vägledning kan komma på många sätt! Visste du att repetition är en livsviktig livs avgörare! Är man villig att repetera sina kunskaper, träning osv då är man villig att ta ett steg till och göra något för sig själv!

Att ta vara på sig själv är även att ge sig själv utrymme, äran och våga säja detta kan jag, detta är jag djäkligt duktig på.

Här kommer min dagens våga JAG ÄR ”DJÄVLIGT” duktig på Online Marketing och det skall jag vara och är stolt över!

Att se JT FOXX och Dana Van Hoose IRL var repetition och en stor påminelse om vem jag är och vad jag står för!!!

Nu har jag hittat hem! Än en gång mitt hjärta är amerikanskt det är jag stolt över!

Jag lämnar dig här med en tankefråga för dagen. Hur kommer det sig att USA är så hatat av människor i Sverige. För hur du än vrider och vänder på det så får man oftast stora protester och många gånger ljudliga elakheter till svars när man säjer att man gillar USA!

Jag gillar USA och det står jag för! Tackar dom för mycket son jag lärt mig sista åren!