18. jul, 2016

Att träna sitt energi hämtning

Ibland får man ta i lite extra mycket, visa dagar är svårare än andra. Idag är en solig fin dag och vår näst yngsta lilla tjej är dålig i ögoninflammation och bihålorna är igen bommade. Så hon och jag håller oss inne! En sån dag skulle man kunna tänka sig att den blir rätt Boring MEN på min positiva väg så insåg jag rätt snabbt att allt går att göra med glatt humör!

Att träna sitt energi hämtande kan vara lätt men också svårt. Ibland bara kommer det och ibland kräver det lite mer koncentration. Alla är vi olika och behöver olika. Att hitta sin väg kan ta tid. Man brukar säja att det tar 21 dagar att sätta en vana!

Där av tänker jag mig att göra en gratis energi skola! Vad tycks om det? Jag har dock inte bestämt mig men det lutar åt något sånt!

Att ge är en stor energihämtare. Dock som en fin kvinna från USA sa till mig i helgen så är det skillnad på att ge och ge. Man kan ge sa hon men även tjäna sin dagliga inkomst på det.

Här har vi mitt stora problem hur tar man betalt för det jag ger? Hur sätter man pris?

Detta är en utmaning? För om jag någon gång skall komma dit jag vill måste jag lära mig detta!

Positivitet kan byggas på många sätt tex har du någon gång träffat en annan människa som är precis så som du själv vill vara? Om man är intresserad av andra människors väl och vara så är detta något man gör ibland. Människor som har ett sånt där härligt gott och trevligt sätt att föra sig, prata och mottaga, se och du bara känner att du är så välkommen!

Känner du igen dig. Jag har ett stort intresse för karaktärs skrivning. Alltså när man hittar på karaktärer och ger dom liv, rörelse och helt enkelt ett liv med allt där till.

Samma kvinna som jag tidigare nämnde sa också du som älskar att göra karaktärer skriv en egen karaktär så som du själv vill vara sen implementerar du det och blir så. Jag har länge funderat på detta och kommit fram till att detta är en positiv och kul ide så jag har tänkt mig att testa detta.

Sist men inte minst så kommer här dagens göra. Skriv 50 saker du kan tjäna in pengar på en gång!

Stanna inte för något klottra ner exakt 50 saker och du glöm inte att möjligheten inte är längre bort än din näsa!

Du ROCKAR som alltid bara för bäst! Sköt om dig för det skall jag!

Jo du en sak till viste du att Sociala Medier kan sänka ditt energiflöde med 78% säjs det! Jag har kommit på att jag nu går tillbaka till att inte vistas där mer än nödvändigt. Vilket i mitt fall är 3-5 gånger i Veckan allt annat automatiserar jag!

Kram vart du än må vara! /ZitaZoo