31. jul, 2016

Ni har rätt och jag behövde break...

Här om dagen slog det mig. Vad fråga några. Sen några dagar senare så fixa jag till det som slog mig. Jag låste in Facebook så nu är bara några få betrodda att se det jag skriver. Allt annat är låst. Våga ta plats, låt ditt kroppsspråk och röst få fylla ut rum och space. Det försöker jag intala mig själv just nu. Tack alla som skriver så fint under min sista status på just Facebook. Ni har rätt jag är inte en sån som inte kommer tillbaka. Jag du underbara norrländska kvinna jag är för envis. Ja du underbara goa vägvisare där på andra sidan huvudstaden du har rätt det skulle klia för mycket.

Ja jag behöver insikt, lugn och ro. På det en kryddblandning djävlar anamma men mest av allt behöver jag en marknadsplan för hur jag vill ha det och varför jag vill ha det. Jag hade en som jag så länge följde blint dock försvann den i ett virrvarr av lögner, falskhet och en massa energitjuveri som florerar runt mig. NU har jag på börjat en ny som skall bli ännu starkare och målmedvetnare för nu är jag tillbaka till det jag vann på förra gången innan jag öppna dörren och gick vilse igen i en labyrint någon annan skapat. Nu har jag hittat ut igen ur den labyrinten och stängt dörrarna. Tack säjer jag till tanten som lever ovanför oss.

För när hon sa -Du kommer inte vara saknad då öppnades dörren till utgången av denna livslånga släkt labyrinten av intriger och annat jag så många gånger flytt från. NU är jag tillbaka till läget jag vet vad jag vill nu gäller det bara att ha consistency och inse att jag kan och jag vet att jag kan. MEN mest av allt släppa på alla rädslor och göra det! Göra färdigt, slutföra och Hitta mina tics som får folk att titta hit, ta bort Smackljud och ”eh” för sånt tar udden av all trovärdighet. Jag måste gå tillbaka till mitt mentala lugn, tala lugnt för det är lättare att lyssna och ta till sig vad man säjer då.

Att alltid vara till lags för människor skall tycka om än är inte rätt sätt, det är snarare helt fel. För alla kommer inte tycka om mig. Snarare tvärt om. För om åren kalla jag det tå tramperi men med åren har jag kommit på att det finns inget tå tramperi bara oärlighet och det är en helt annan sak. Jag måste gå tillbaka till att visa entusiasm för den genuina entusiasm jag vet att jag har når bättre in till alla jag vill skall höra, att nå in i åhörarnas magkänsla och där skapa deras entusiasm.

Organisera sig i allt man gör kan kännas tidskrävande men ack så nödvändigt för att hitta rätt. Tydliga manus både för sig själv och för det man gör mot andra. Vältänkt och genom tänkt. Skriv mer allt i punktform, markera sina nyckelord och använd ett tjockare papper om du skriver för hand så undviker du prassel och förstörda papper.

Att hitta rätt kan ta olika lång tid och kan vara olika svårt men en sak är viktig så här i slutet, SISTA INTRYCKET. Lämna aldrig dina följare, eller åhörare med ovisshet ge dem istället ett stort leende och en riktigt god positivitet med en stor varm härlig känsla av -jag vill ha mer!

Nej som sagt jag är för envis och för stålnackad för att försvinna och att kalla sig själv looser som jag gjorde va en nyttig läxa om att alla kan behöva få känna så ibland så länge man ser till vad som egentligen är och som jag alltid säjer ALLA KAN!!! Sätt dina ramar och berätta det du vill men glöm inte att ge några ord om vad både du själv och andra skall kunna förvänta sig av det du gör, säjer osv!

Kram vart du än må vara /ZitaZoo